Membuka Kunci MI-HOME : Hidup Minimalis Model dalam Ruang Kecil

MI-HOME Model

Dalam usaha gigih kami untuk estetika minimalis, pasukan OKG UNIHOME tidak berhenti di model HOME PLUS – MI-HOME; kami menerobos batasan-batasan rekabentuk dalaman. MI-HOME, kediaman padat ini, datang dalam dua gaya yang berbeza: Model 1 (30′ x 10′) dan Model 2 (40′ x 10′). Khususnya, Model 2 mempunyai bilik tambahan, membuka ruangan yang luas.

Reka Bentuk Dalaman

Pasukan reka bentuk dalaman kami di OKG UNIHOME dengan teliti menyusun bahan dalaman untuk MI-HOME. Dari bumbung hingga rawatan penebatan dinding, teknik pengekalan air bilik mandi, dan langit-langit, lantai, dan pencahayaan yang menarik dengan gaya minimalis yang fesyen. Setiap butiran telah diasah dengan teliti untuk memastikan penciptaan kediaman berskala kecil yang tidak hanya menghormati budaya tempatan tetapi juga menawarkan tahap keselesaan yang luar biasa.

Pilihan Pengubahsuaian

Yang lebih membanggakan lagi ialah reka bentuk rumah kecil kami adalah sepenuhnya boleh disesuaikan mengikut citarasa anda. Ubah mereka menjadi pondok tetamu yang menawan, inspirasikan kreativiti tanpa batas sebagai studio, atau cipta ruang berkongsi yang praktikal dan minimalis; kemungkinan itu terletak di hujung jari anda. Tambahan pula, mereka boleh dengan mudah dibongkar, dipindahkan, dan dipasang semula mengikut kehendak, menawarkan kebebasan yang paling maksimum.

Reka & Bina MI-HOME

Selepas pelbagai penilaian, perbincangan mendalam, dan penambahbaikan tanpa henti, kami mencapai penyelesaian 100% pada April 2023, mengekalkan komitmen kami yang teguh terhadap kualiti. Ini bukan sahaja janji tetapi satu sumber kebanggaan bagi kami. Pada 5 Jun 2023, kami berkesempatan untuk mempersembahkan Home Plus – daya tarikan Mi Home kepada dunia semasa acara pelancaran jenama OKG UNIHOME. Pada hari itu, kami menerima pertanyaan dari sepuluh individu yang sangat berminat dalam MI-HOME. Ini bukan sekadar pengesahan; ia adalah daya pendorong yang mendorong kami ke hadapan.

Lawati Pameran Kami

Kami dengan gembira memperluas jemputan kepada semua yang tertarik dengan MI-HOME untuk melawat pameran rumah kecil kami di OKG Unihome, yang terletak di Kota Bharu, Kelantan, Malaysia. Datanglah dan alami sendiri keanggunan dan adaptabiliti rumah kecil kami. Sertai kami dalam meneroka pelbagai kemungkinan kehidupan moden dalam ruang yang kompak! Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut.


×

 

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?